Despre noi

Acasa Despre noi
Despre noi

Societatea comercială RADVIOR COM S.R.L. s-a infiinţat în anul 1999 şi are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii de telecomunicatii si sisteme de securitate. Specializată in proiectarea, furnizarea, instalarea şi întreţinerea de echipamente şi sisteme de telefonie avansate, precum si proiectarea, furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate si control acces atat pentru imobile cat si pentru autovehicule. Societatea este autorizată conform licentei numarul 0531/T eliberata de Directia Politiei de Ordine Publica, articolul 34 din legea numarul 333/2003 privind paza obiectivelor, valorilor si protectia persoanelor să execute lucrări de proiectare, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei, a sistemelor de supraveghere video, reţele integrate de date/voce, interfoane si videointerfoane, sisteme de control acces, lucrări de instalaţii electrice interioare şi diferite automatizări electrice. Societatea este autorizată să execute lucrări de proiectare, instalare şi întreţinere a reţelelor de telecomunicatii precum şi de instalare, întreţinere şi de conectare a echipamentelor de telecomunicatii (autorizaţia nr. 178/29.12.1999 eliberată de Agenţia Naţională pentru Comunicaţii şi Informatică. În baza Legii telecomunicatiilor nr. 74/1996 şi a Ordinului Ministrului Comunicaţiilor nr. 98/1998) Societatea noastră este autorizată ca dealer de către S.C. PANASONIC ROMANIA S.R.L. care este reprezentantul in România a concernului japonez MATSUSHITA ELECTRIC INDUSTRIAL CO. LTD., şi de COMTEC 2000 Inc. – DATA COM EQUIPMENT. ...........Firma a reuşit să işi asigure o clientelă diversificata şi anume: Electrica S.A., Inserv S.R.L., Compania Nationala Posta Romana, Banca Transilvania, Mobam S.A., Maruani S.R.L., Valco S.A., Pavimenti Satu Mare, Caritas Satu Mare, Unicarm Satu Mare si un numar important de magazine, case de amanet, case de schimb valutar.

20+ Ani Experienta

ATESTATE

In conformitate cu decizia presedintelui ANRE nr 142/ 31.01.2007 societatea noastra este autorizata sa proiecteze si sa execute instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0.4 kV.

PREMII

Topul Firmelor 2005 Camera de Comert si Industrie - Locul II

In urma rezultatelor economice obtinute în anul 2005 compania noastra a ocupat locul doi in Topul Firmelor 2005 pe judetul Maramures organizat de Camera de Comert si Industrie Baia Mare in domeniul "Telecomunicatiilor" microintreprinderilor.
Topul Firmelor 2006 Camera de Comert si Industrie - Locul I

In urma rezultatelor economice obtinute în anul 2006 compania noastra a ocupat locul intai in Topul Firmelor 2006 pe judetul Maramures organizat de Camera de Comert si Industrie Baia Mare in domeniul "Telecomunicatiilor" microintreprinderilor.
Topul Firmelor 2007 Camera de Comert si Industrie - Locul I

In urma rezultatelor economice obtinute în anul 2007 compania noastra a ocupat locul intai in Topul Firmelor 2007 pe judetul Maramures organizat de Camera de Comert si Industrie Baia Mare in domeniul "Telecomunicatiilor" microintreprinderilor.